In het altijd mooie Kralingse Bos te Rotterdam vond dit jaar Boothstock Festival 2024 plaats. Zeven area’s met verschillende muziek stijlen variërend van house tot R&B tot techno. DJ’s als Michel de Hey, Benny Rodrigues & Lucien Foort mochten aan deze lange line-up van artiesten niet ontbreken. Peitsman was ook deze editie er weer bij om de muziekliefhebbers te voorzien van een optimale licht & geluidservaring.

Aan de plas

Of je nu in de Boathouse stond te dansen op R&B muziek of aan het water stond te viben op house muziek, er was voor ieder wat wils. Met de bekende BOOTHSTOCK letters uitgelicht op het water werd het bekende Kralingse Bos weer omgetoverd tot een spectaculair evenement.

Materialen

Om deze enthousiastelingen te voorzien van de beste beleving is er gebruik gemaakt van ons eigen Electro Voice X-Array & Adamson geluidssysteem verspreid over de verschillende area’s. Dit, in combinatie met onze armaturen van Showtec, CLF, SGM & Litecraft is er weer een editie succesvol verlopen. Wij danken de organisatie voor de fijne samenwerking!

foto’s: Mitchell Dobbelstein