Op 18 & 19 mei vond in opdracht van Par-T, op festivalterrein de Roost in Erp, de 17e editie van Harmony of Hardcore & 7th Sunday Festival plaats. Duizenden festivalgangers kwamen samen voor een dag vol muziek, energie en spektakel!

Zijn jullie klaar om te raggen en te beuken?!?”

Deze woorden kwamen maar al te vaak voorbij tijdens Harmony of Hardcore. Voor festivalgangers een dag lang stampen om vervolgens de dag erna tot rust te komen met heerlijke house & dance muziek bij 7th Sunday Festival!

Met trots kunnen we melden dat we dit jaar de volledige mainstage mochten verzorgen voor zowel licht als geluid. Een productie waar we trots op zijn!

Geluidsarsenaal

Om al deze liefhebbers van de muziek te voorzien van een unieke geluidservaring is er gebruik gemaakt van ons eigen Adamson geluidsysteem. Er zijn ruim 70 x E15/E12 speakers gebruikt in combinatie met 108(!) x E119 subs. Je moet het tenslotte ook niet horen, maar voelen!

Armaturen

Om een mainstage van een groot festival te voorzien van toffe lichtshows heb je natuurlijk genoeg armaturen nodig van hoge kwaliteit. Om dat te realiseren is er gebruik gemaakt van bijna 120 x CLF Poseidon armaturen, een combinatie van 170 x SGM P-2, P-5, P-6 & Q-8 armaturen & 43 x Litecraft X.15 Powerbars. Daarnaast zijn er bijna 180 blinders verwerkt in de set met als kers op de taart nog eens ruim 100 meter aan LED strips. Een opsomming van in totaal 36 DMX universes om deze set werkend te krijgen!

Een kijkje backstage

Benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Onze collega Donny laat je graag zien hoe het er achter de schermen allemaal aan toe gaat! Klik hier om een kijkje te nemen!

foto’s: Mitchell Dobbelstein