Ridderkerk Schaatst

Sport en Welzijn

In de winter van 2013 is de schaatsbaan in het centrum van Ridderkerk voorzien van sfeervolle verlichting. Daarnaast vonden er op de laatste avond diverse optredens plaats.
Sport en WelzijnFotoalbum

Enter | Innocence

Enter

In de D vleugel van De Gevangeniskapel in Rotterdam vond op 28 november 2013 Enter | Innocence plaats. Een 'brain boosting event' op het gebied van social media. Door middel van verlichting konden er verschillende sferen worden gecreëerd.
EnterFotoalbum

Dacia dagen

Hangaar2

Vier dagen stond de Hangaar2 op Vliegveld Valkenburg in het teken van de introductie van nieuwe Dacia modellen.
Perspresentatie, dealer dag, trainingen en als afsluiting de Dacia fandag. Hoogtepunt van deze familiedag was een optreden van Dean Sauders.
Hangaar2Fotoalbum

Hortigala 2013

Co Solo producties

Het Hillenraad Gala vond dit jaar plaats in de Gevangeniskapel in Rotterdam. De voormalige Penitentiaire Inrichting was het decor voor bekendmaking van de 100 meest toonaangevende glastuinbouwbedrijven.
Co Solo productiesFotoalbum

Jubileumfeest Oranjevereniging

Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn

De Oranjevereniging van Katwijk a/d Rijn vierde hun 100 jarig jubileum groots.
In Hangaar 2 op Vliegveld Valkenburg stond een groot podium met de nodige techniek en als eyecatcher een gigantische leeuwenkop.
Oranjevereniging Katwijk a/d RijnFotoalbum

De Grootste Revue

Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn

In Hangaar 2 op Vliegveld Valkenburg verzorgde Peitsman de totale techniek tijdens De Grootste Revue Aller Tijden. Licht, geluid en video maakte het tot een schitterende revueshow.
Oranjevereniging Katwijk a/d RijnFotoalbum

Zomerterras 2013

Stichting Zomerterras

Drie weekenden in augustus is het Vlaardingse Oranjepark een schitterend festivalterrein. Voor dit mooie festival verzorgt Peitsman de totale productie.Stichting ZomerterrasFotoalbum

Waterpop 2013

Stichting Waterpop festival

Het Hofpark in Wateringen stond dit jaar op 10 augustus in het teken van Waterpop. Met maar liefst 3 podia trok het festival ook dit jaar weer veel bezoekers.
Stichting Waterpop festivalFotoalbum

Schollenpop 2013

Stichting Schollenpop

Op het strand van Scheveningen mocht Peitsman dit jaar de techniek verzorgen bij Schollenpop op 3 augustus. Mede door het schitterende weer werd het festival goed bezocht. Als afsluiter gaf de Haagse band Splendid een spetterend optreden.Stichting SchollenpopFotoalbum

Maasboulevardfestival 2013

Stichting VAGE

Ieder jaar is het in juli feest op de Maasboulevard in Schiedam. Met veel bekende artiesten en een mooi festivalterrein is dit altijd een van de hoogtepunten in het festivalseizoen.
Stichting VAGEFotoalbum

CHIO 2013

Hans Heesterbeek

Voor het paardensportevenement CHIO in Rotterdam verzorgt Peitsman al jaren de geluidsvoorzieningen rondom het wedstrijdterrein en de stallen. Hier werd een Shure Axient microfoonsysteem ingezet om een betrouwbare verbinding te waarborgen.
Hans HeesterbeekFotoalbum

ING Hulstkamp

ING Investment

ING Investment hield in mei 2013 een meeting in één van de zalen van het Hulstkampgebouw in Rotterdam. Voor dit event is deze aangekleed met witte voile doeken en extra verlichting.
ING InvestmentFotoalbum

Rockanje Live 2013

Rockanje Events

Het is inmiddels een traditie geworden, Rockanje Live, wat dit jaar plaats vond van 18 t/m 20 april. Helaas moest door weersomstandigheden de donderdag gecanceld worden, maar de rest van de dagen waren één groot feest met o.a. Rowwen Heze, Gerard Joling en Glennis Grace.
Rockanje EventsFotoalbum

The Disco Awards

Hangaar2

30 maart 2013 werd in Hangaar2 op Vliegveld Valkenburg de Disco Awards gehouden. Een feest met artiesten uit de jaren 80 en 90, een awardshow en een live uitzending op Radio 2.
Hangaar2Fotoalbum

Carnaval VELO 2013

De Jolige Druif

Het jaarlijkse carnavalsfeest van 'De Jolige Druif' in Wateringen werd traditiegetrouw in de VELO sporthal gevierd. Vier dagen lang één groot feest.
Foto's: Ron Nieuwenhuizen
De Jolige DruifFotoalbum

Oud en Nieuw feest Velo

Velo Events

Velo EventsFotoalbum

Bedrijfsfeest Nidera

Co Solo producties

Co Solo productiesFotoalbum

Jubilarissen dag 2012

Co Solo producties

Co Solo productiesFotoalbum

ING Lancerings evenement

ING Investment

ING InvestmentFotoalbum

Waterpop 2012

Stichting Waterpop

Stichting WaterpopFotoalbum

Zomerterras 2012

Stichting Zomerterras

Stichting ZomerterrasFotoalbum

Maasboulevard feest 2012

Stichting VAGE

Stichting VAGEFotoalbum

Lustrum LUMC Leiden

Kwik Events

Kwik EventsFotoalbum

CHIO 2012

Hans Heesterbeek

Hans HeesterbeekFotoalbum

Congres

ING Investment

ING InvestmentFotoalbum

Bruiloft in Zoetermeer

Boerderij en manege omgetoverd tot schitterende bruiloft locatie.
Fotoalbum

Jubilarissen dag 2011

Co Solo producties

Co Solo productiesFotoalbum

Hortigala 2011

Co Solo producties

Hortigala in de RAC Hallen in Den HaagCo Solo productiesFotoalbum

Oorlogswinter de Musical

Producent & Co

Producent & CoFotoalbum

Pers presentatie Wicked

NFGD

NFGDFotoalbum

Cosolo Brugge

Co Solo producties

Co Solo productiesFotoalbum

Waterpop 2011

Stichting Waterpop

Stichting WaterpopFotoalbum

Vlaardingenfestival 2011

WN Events

WN EventsFotoalbum

Ahoy 40 Jaar

Co Solo producties

Co Solo productiesFotoalbum

DHPA Congres

Fotoalbum

KPN Event

NFGD

Op 11 mei 2011 heeft Peitsman in opdracht van NFGD en in samenwerking met de Otter Creators en Dutchview een gedeelte van de techniek mogen faciliteren van het KPN evenement. Het Bedrijfsrestaurant van TP5 was omgebouwd tot een werkelijke TV-studio en had visa versa verbindingen met 8 andere locaties van KPN.
In de TV-studio konden ongeveer 700 werknemers van KPN plaatsnemen, echter was de animo zo groot dat buiten een LED scherm en audio stond zodat iedereen mee konden kijken naar de live uitzending.
NFGDFotoalbum

Rockanje Live 2011

Rockanje Events

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement in Rockanje. Het tentfeest begon al op woensdagmiddag met een kindermiddag daarna donderdag avond comedy night en natuurlijk vrijdag en zaterdag avond nog een groot feest.
De programmering bestond o.a. uit Jan Smit, Ralf Mackenbach, Jan Jaap van de Wal, Snap en de cover band Stoot. We bedanken de organisatie weer voor de fijne samenwerking.
Rockanje EventsFotoalbum

Carnaval Velo 2011

De Jolige Druif

Het diverse programma maakt deze productie altijd tot een leuke grote uitdaging. Vrijdag avond een groot 70's feest en de volgende morgen moet het podium al weer gereed zijn voor een musical. Dit jaar was dit de musical "de gelaarsde kat". Aansluitend aan de musical moet er omgebouwd worden voor een groot carnavals feest met de band Boston Tea Party. Om het feest rustig af te sluiten is er op zondag een kindermiddag en maandag een ouderen dag.
De Jolige DruifFotoalbum

Avonturen / Avonduren festival

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

De Stadsgehoorzaal Vlaardingen werd omgetoverd tot een complete festival locatie.
Stadsgehoorzaal VlaardingenFotoalbum

Jubileum carnavals vereniging De Jolige Druif

De Jolige Druif

De Jolige DruifFotoalbum

Congres met feest avond

Co Solo producties

Congres met afsluitende feest avond in het Hilton in BrusselCo Solo productiesFotoalbum

1ste steen leggen tribune Rotterdamse Manage

Hans Heesterbeek

Hans HeesterbeekFotoalbum

Diner op de SS Rotterdam

On Board On Shore

In opdracht van On Board On Shore hebben wij de licht en geluid faciliteiten geleverd tijdens een evenement van Arjan van Dijk op de SS Rotterdam.
On Board On ShoreFotoalbum

Jerry Lee Lewis Antwerpen & Amsterdam

Diba International Concerts

Diba International ConcertsFotoalbum

Bedrijfsevenement in de Kuip Rotterdam

Co Solo producties

De avond werd geopend in het stadion zelf door middel van een optreden van percussiegroep Santola, Lee Towers, Duo Beton en een speech van de directeur. Daarna volgde een feestelijke avond in het Maasgebouw. Men kon hier een dansje wagen, gokken in het casino of heerlijk relaxen.Co Solo productiesFotoalbum

Waterpop 2010

Stichting Waterpop festival

Stichting Waterpop festivalFotoalbum

Bigrivers 2010

Big Rivers

Ook dit jaar weer 3 podia, 3dagen lang. Het was weer een groot succes. Een anekdote van Bas de Zwart (festival directeur) luidde "En wat rockte het!!Ben je bijvoorbeeld zaterdag avond op het Statenplein geweest? De BZB liet het plein ontploffen! En dan die prachtige zonsondergang die je kon zien door het podium Merz terwijl de Rhythm Chiefs aan het spelen waren. In de Grote Kerkstuin was het constant groot feest met de geweldige Tribute bands. "
Big RiversFotoalbum

Zoetermeer Culinair

Dep Facilitair

Zie, hoor, proef, lach, eet en geniet. Dat is waar het om gaat bij Culinair Zoetermeer. Mensen ontmoeten, genieten van een hapje en een drankje. Muzikaal omlijst met entertainment van naam. De afgelopen jaren kwamen er maar liefst 40.000 bezoekers, zowel uit Zoetermeer als uit de regio op het culinaire festival af.
Dep FacilitairFotoalbum

Logger festival

Op Koers

Vrijdag was het buizengat in Vlaardingen het toneel van de opera. Het mannenkoor stond gepositioneerd op het museumschip ‘De Balder’ en verbeelden de haringvissers. Zij gingen een vocaal duet aan met de sopraan: gehuld in een enorme jurk van 5 bij 10 meter diameter leek zij te drijven op het water. De sopraan fungeerde als de verleidster/muze, als sirene in het verhaal van Odysseus. Natuurlijk stond de rest van Vlaardingen ook geheel in het teken van het loggerfestival.

(foto's gemaakt door Jurgen Oldenburg, 42 Answers Creativa Internet Studio)Op KoersFotoalbum

Maasboulevard festival 2010

Stichting VAGE

't Maasboulevardfeest 2010 was weer een editie waar met trots op terug gekeken kan worden. Naast de vele kinderactiviteiten en theateroptredens hebben vele grote namen opgetreden op het leukste feest van de Rijnmond. Er waren diverse hoogte punten waaronder de optredens van DI-RECT, Jeroen van der Boom, Wesley Klein, De Bazzookas, Footloose en vele anderen.Stichting VAGEFotoalbum

Bedrijfsfeest

Co Solo producties

Ter ere van de opening van het nieuwe bedrijfspand werd het magazijn omgetoverd tot een feestlocatie.
Co Solo productiesFotoalbum

Het Vlaardingen festival 2010

WN Events

Het Vlaardingen Festival van 2010 zit er weer op. De regen heeft de bezoekers er niet van weerhouden een topfeest neer te zetten. De reacties op internet zijn lovend. Enige smetje was de regen, maar die werd door vele festivalbezoekers getrotseerd en mocht de pret niet drukken.
WN EventsFotoalbum

Bevrijdingspop 2010 Zoetermeer

Dep Facilitair

De programmering van het bevrijdingsfestival 2010 in zoetermeer bestond o.a. uit van Dik Hout, de Kast en als afsluitende act Alain Clark. Dit resulteerde in goed bezocht en leuk festival.
Dep FacilitairFotoalbum

Rockanje Live 2010

Rockanje Events

De vijfde editie van Rockanje Live geeft genoeg reden om er weer een top feest van te maken. Het programma van 2010 zag er al volgt uit:
Woensdag 21 April Kidsday met de top groep Chipz en vele andere activiteiten.
Donderdag 22 april ComedyNight met de Comedytrain. Top comedians als Lebbis en Howard waren van de partij.
Vrijdag 23 April Hollandse Nacht met alle bekende nederpophits, meezingers en echte Hollandse Hit kwamen voorbij met o.a. Nick en Simon
Zaterdag 24 April Disco 70’s&80’s&90’s Met een topband uit Belgie, DJ’s en het bekende duo T-Spoon.

Rockanje EventsFotoalbum

Nope is Dope April 2010 Mecc Maastricht

Co Solo producties

Co Solo productiesFotoalbum

Eerste paal ROC Leiden

Kwik Events

Dinsdag 1 december is de eerste paal uit de grond getrokken op de nieuwbouwlocatie van ROC Leiden naast Centraal Station Leiden. Omdat de bouwgrond voor dit nieuwe gebouw nog vol met oude heipalen staat, werd de eerste paal deze keer niet geslagen, maar op ludieke wijze getrokken. Symbolisch verrees de eerste paal uit de grond met hierop een zangeres.Kwik EventsFotoalbum

Valkenburg Live Wicked & Alain Clark

Business de Luxe B.V.

Zaterdagavond 3 oktober was voor de bezoekers van Airbase 71 een avond om niet snel te vergeten. Zowel Wicked, de nederlandse soul formatie, als Alain Clark liet het publiek genieten van een fantastische performance. Er werd meegezongen en gedanst en zeker ook genoten van de locatie. Airbase 71 bewees een concertlocatie vol sfeer te zijn.

Business de Luxe B.V.Fotoalbum

Big Rivers 2009

Big Rivers

Dit jaar mocht Peitsman Licht en Geluid voor het eerste jaar 3 podia van het Big Rivers Festival faciliteren met licht en geluid. Door een goede en intensieve samenwerking met de organisatie en gemeente hebben we een mooi productie neer gezet. Dit is een mooi basis voor de toekomst!Big RiversFotoalbum

Vlaardingen festival 2009

WN Events

WN EventsFotoalbum

Rockanje Live

Beesemer Licht en Geluid

Beesemer Licht en GeluidFotoalbum

Personeelsfeest in Maassilo

Co Solo producties

Co Solo productiesFotoalbum

Showcase Co Solo

Co Solo producties

Co Solo producties organiseerde een showcase waarin (toekomstige) klanten konden zien wat Co Solo producties op het gebied van entertainment te bieden heeft. Het avondvullende programma in de stadsgehoorzaal te Vlaardingen resulteerde in een mooie show.

Co Solo productiesFotoalbum

First Tech Challenge

NFGD

Voor het eerste in Nederland werd dit jaar het Amerikaanse evenement " First Tech Challenge" georganiseerd. Het evenement werd gehouden in de hal van de Haagse Hoge school. NFGDFotoalbum

SNT in Zand Academie

NFGD

SNT organiseerde in de Zand Academie in Zoetermeer een congres met als afsluiting een feest. De hal van de Zand Academie werd door ons aangekleed met licht.
NFGDFotoalbum

Carnaval Wateringen 2009

Dep Facilitair

Wederom mochten wij dit jaar alle technische faciliteiten leveren voor de carnavals feesten in de Sporthal Velo in Wateringen. In het lichtontwerp is o.a. gebruiktgemaakt van 52 blockbusters. De 9 kasten EV Xlc (per kant) zorgden voor een perfecte geluidsspreiding over de gehele zaal.


Dep FacilitairFotoalbum

Domino's Banquet Award 2009

Solid Events BV

De award show werd gehouden in de Fabrique te Maarsen. De dag werd begonnen met een aantal plenaire sessies. Tijdens het diner werden de prijzen uitgereikt en de avond eindige met een spetterend feest.
Solid Events BVFotoalbum

Leidse Jazzweek 2009

Kwik Events

Na het succes van de Leidse Jazz week in 2008 kon de Leidse Jazz week 2009 niet uit blijven. Met een nog betere en vollere programmering als afgelopen jaar mocht Peitsman wederom de techniek leveren voor 2 locaties, de Waag en de Holiday In. In de Waag stonden oa. Giovanca, Boogie Boy en Hans Dulfer. Het Holiday In bestond uit 4 verschillende zalen van groot tot klein. Je kon genieten van oa. Rita Reys, Candy Dulfer, Zuco103, New Cool Collective en nog veel meer.
Kwik EventsFotoalbum

XS4All FiFi Congres

F+B Events

Op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam werd dit jaar het FiFi Congress van XS4ALL gehouden. In opdracht van F+B Events heeft Peitsman voor de 3 zalen alle techniek geleverd (rigging, licht, geluid en video).F+B EventsFotoalbum

Bedrijfsfeest Wolter&Dross

NFGD

In het zalencentrum Dekker in Zoetermeer werd het bedrijfsfeest van Wolter&Dross gehouden. Door de gehele locatie heen waren er meerdere activiteiten. Peitsman Licht en Geluid mocht de grote zaal voorzien van het licht en geluid.NFGDFotoalbum

Christmas Dance Party

Co Solo producties

Co Solo producties organiseert elk jaar het bedrijfsevenement Christmas Dance Party. Dit jaar werd het feest gehouden in het Delta Hotel in Vlaardingen. Co Solo producties zorgde weer voor een indrukwekkende line up wat resulteerde in een spetterend feest (line-up van o.a. danspaar Euvgenia & Peter, Gogo-Dancers, Dj Ben Liebrand, Robbie & his Angels en DJ Benjamin).
Co Solo productiesFotoalbum

Afscheid Burgemeester Bloemendaal

Cottaar TV Producties BV

Ter ere van het afscheid van burgemeester Wim de Gelder werd een feestelijke middag georganiseerd in het Stadhuis van Bloemendaal. Er waren optredens van het Koor Laccorda II uit Haarlem, Sopraan Suzanne Roels, een koor uit Ghana en Hind.
Cottaar TV Producties BVFotoalbum

Lego League 2008 Haagse Hoge School

NFGD

Dit jaar hebben we wederom techniek mogen leveren voor de lego league in Den Haag. Wij waren verantwoordelijk voor de trussing en het licht.

NFGDFotoalbum

Jubilarissen dag

Co Solo producties

19 november heeft Peitsman Licht en Geluid de techniek verzorgt voor een jubilarissenavond. Er werd de jubilarissen een diner aangeboden in de Grote Kerk van Breda. De avond werd muzikaal omlijst door Brigitte de Boer met band en Ruth Jacott.Co Solo productiesFotoalbum

Rhytm of the Dance 2008

Diba International Concerts

Dit jaar werd Peitsman Licht en Geluid wederom gevraagd om de techniek te verzorgen voor Rhytm of the Dance in Nederland. Rhytm of the Dance doet dit jaar maar twee shows in Nederland. Beide shows zijn in het Martiniplaza in Groningen. Diba International ConcertsFotoalbum

Bedrijfsfeest: EN HR Solutions

Co Solo producties

In opdracht van Co Solo producties werd ons gevraagd om de techniek te verzorgen voor het bedrijfsfeest van EN AR Solutions. Dit bedrijfsfeest werd gehouden op Pont13 in Amsterdam. Naast DJ Mark was er ook een optreden van Mai Tai. Door de juiste combinatie van programmering, locatie en techniek werd het een geslaagd feest.
Co Solo productiesFotoalbum

Rotterdamse Ondernemersprijs 2008

Done right events

Dit jaar heeft Peitsman Licht en Geluid de techniek verzorgd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2008 in het WTC. Na een uitvoerige voorbereiding kwamen alle facetten van techniek samen. Steiger bouw, rigging, geluid, licht en video vormden samen de show, waarvan Peitsman licht en geluid verantwoordelijk was voor de rigging, geluid en het licht. Het eindresultaat mag er zijn!

Done right eventsFotoalbum

32e Lustrum

Delftsch Studenten Corps

Op 12 t/m 25 juli 2008 pakte het Delftsche Studenten Corps (DSC) groots uit om uiting te geven aan de viering van haar 32e lustrum. Een lustrum dat uitbundig gevierd werd met diverse evenementen, feesten en een popconcert.

Het oude hoofdgebouw van de TU Delft vormde het hoofddecor van vele feestavonden met voor elke ruimte een eigen invulling. Peitsman Licht en Geluid is betrokken geweest bij het opstellen van een licht- en geluidplan voor deze ruimten en voor het popconcert. Vervolgens heeft Peitsman de apparatuur en bediening geleverd om deze plannen ten uitvoer te brengen.

In het fotoalbum vindt u een kleine impressie van de lichtinvulling in het oude hoofdgebouw.Delftsch Studenten CorpsFotoalbum

CHIO 2008

Stichting CHIO Rotterdam

In opdracht van Stichting CHIO Rotterdam was Peitsman Licht en Geluid voor het derde achtereenvolgende jaar verantwoordelijk voor de volledige geluidsinstallatie tijdens het Concours Hippique International Officiel 2008. In twee dagen tijd zijn meer dan zestig luidsprekers geïnstalleerd, verdeeld over vijf locaties.Stichting CHIO RotterdamFotoalbum

Bedrijfsfeest: Vopak

Done right events

Op 31 mei jl. vond in het Sparta-stadion het bedrijfsfeest van Vopak plaats. In opdracht van Done right events heeft Peitsman Licht en Geluid een complete licht- en geluidinstallatie geleverd. Een van de wensen van de opdrachtgever bestond uit het inrichten van themaruimtes met elk een eigen kleur- en geursensatie. Het fotoalbum geeft weer hoe Peitsman Licht en Geluid hier lichttechnisch gestalte aan hebben gegeven.Done right eventsFotoalbum

Verjaardag in Rhoon

Bon Bon party service

Bon Bon party serviceFotoalbum

Festival: Hollandse Hits Festival Velo 2008

Dep Facilitair

Dep FacilitairFotoalbum

Bedrijfsevent: DHL 2008

Kwik Events

Kwik EventsFotoalbum

Bedrijfsevent: De Ruiter Seeds 2008

Co Solo producties

Co Solo productiesFotoalbum

Festival: Bevrijdingspop Zoetermeer 2008

Dep Facilitair

Dep FacilitairFotoalbum

Bedrijfsevent: Greenpack/TNI 2008

Co Solo producties

Co Solo productiesFotoalbum

Beursstand: T Mobile 2008

AFJ Design

In opdracht van AFJ Design heeft Peitsman Licht en Geluid de standbouw verzorgd van T Mobile.AFJ DesignFotoalbum

Opening: Hot Item 2007

Kwik Events

Kwik EventsFotoalbum

Tournee: Rhythm of the Dance 2007

Diba International Concerts

Diba International ConcertsFotoalbum

Festival: Koningsplein Festijn Ridderkerk 2007

Pro FM Events

Pro FM EventsFotoalbum

Beursstand: AM Wonen

NFGD

NFGDFotoalbum