Expedition Festival 2016

Revolt

Beter weer kon het bijna niet zijn tijdens het Expedition festival wat plaats vond in het Euromast Park te Rotterdam. Met een ruim scala aan artiesten was het dit jaar weer zoals Expedition hoort te zijn.
Bij de drie podia was onder andere het Electro-Voice X-line en XLC te vinden.
RevoltFotoalbum

Festival Classique

NFGD

Het Haagse Festival Classique vond dit jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren, binnen plaats. De hal van het Kurhaus vormde het decor van dit 9-daagse klassieke evenement.
In opdracht van NFGD Zoetermeer BV hebben wij het licht en rigging technische deel op ons genomen.
Wij maakten hier onder andere gebruik van het BroadWeigh Loadcell syteem voor het continu kunnen monitoren van de dakbelasting.
NFGDFotoalbum

Evenement Schiecentrale

Eventz

In opdracht van Eventz hebben wij in drie ruimtes van de Schiecentrale Rotterdam de sferen versterkt door middel van licht, geluid en video. Tijdens dit bedrijfsfeest werden de gasten ontvangen in een Sweet & Candy lounge, waren er live acts in een festival sfeer vond er een 'Pub quiz' plaats in de Bruine Kroeg.
EventzFotoalbum

Sporten voor Sophia

Stichting Vrienden van het Sophia

Het Topsportcentrum Rotterdam stond 13 en 14 februari in het teken van Sporten voor Sophia. In etappes van drie uur stapten de sportievelingen op de fiets om geld op de halen voor het Sophia Kinderziekenhuis.
De 25ste editie van dit evenement heeft een recordbedrag van Ä322.415,- opgehaald.
Stichting Vrienden van het SophiaFotoalbum

International Film Festival Rotterdam

IFFR

Een van de Rotterdamse evenementen is het International Film Festival Rotterdam. Dit jaar was hier voor het eerst Peitsman bij voor de levering van diverse technische faciliteiten op de locaties. Een groot deel hiervan was in en rondom De Doelen, maar ook bij Pathť en de Rotterdamse Schouwburg waren onze materialen te vinden.
IFFRFotoalbum

Opening Timmerhuis

Conversation Next

Deze maand is er een nieuw markant gebouw geopend in Rotterdam, het Timmerhuis. Van waaruit na het bombardement in 1940 de wederopbouw van de stad werd geleid, is nu een gebouw in de vorm van een wolk herrezen.
In de centrale hal vond een feestelijke opening plaats met videobeelden van toen en nu, sfeervol aangekleed met de nodige verlichting en Shirma Rouse zorgde voor een feestelijke afsluiting.
Conversation NextFotoalbum

Wella Icons of the Hair Industry

DVP Europe Eventmarkting

In september hebben wij technische ondersteuning mogen bieden tijdens het Wella Icons of the Hair Industry event in De Brabanthallen in 's Hertogenbosch.
Een 'Brand Gallery' vormde de entree van de avond, waarna de bezoekers uitkwamen in de pre- en afterparty area. Deze ruimtes waren voorzien van de juiste belichting voor de modellen, maar ook showlicht voor een feestelijke afterparty.
DVP Europe EventmarktingFotoalbum

Vestival 2015

Vestival

Met ruim 15.000 gasten was het op 1 augustus een goed bezochte editie van Vestival wat dit jaar plaats vond op het Malieveld in Den Haag. Vele nationale en internationale R&B acts waren hier te bewonderen op de twee stages. Chris Brown sloot de dag af met een show op het hoofdpodium.
VestivalFotoalbum

Heaven Outdoor 2015

Heavents

Een nieuw festival deze zomer was Heaven Outdoor. Op 8 augustus sierde twee stages het park bij de Krabbelplas in Vlaardingen. Enkele duizenden bezoekers genoten op deze zonnige dag van muziek van deels Vlaardingse DJ's. Ook vond er als afsluiting een ware eindshow met vuurwerk plaats.
HeaventsFotoalbum

Boothstock Festival

JMR Produkties

Het Kralingse Bos wordt door steeds vaker gevonden door festival organisatoren. Zo vond dit jaar voor het eerst Boothstock hier plaats. Dit een-daagse evenement trok dit jaar ruim 8000 bezoekers.
Wij hebben drie stages voorzien van de nodige licht en geluid materialen. Bij twee area's hiervan was het Electro-Voice X-Line te vinden, op de derde stage stond het X-array luidsprekersysteem.

JMR ProduktiesFotoalbum

Opening Onderzeebootloods

Onderzeebootloods

Na een grondige renovatie is op 12 maart 2015 de Onderzeebootloods geopend. Deze nieuwe evenementen locatie in Rotterdam Heijplaat kan onderdak bieden aan zo'n 5000 bezoekers in drie ruimtes.
Als preferred supplier van deze locatie verzorgde Peitsman Licht en Geluid de techniek rondom de opening en het aansluitende evenement Nederland Innoveert.
OnderzeebootloodsFotoalbum

Doop Loodswezen Schip

Co Solo producties

De Procyon is het derde nieuwe vaartuig van het Loodswezen en is op 12 september 2014, in het bijzijn van ruim 325 gasten, door Ellen ten Damme aan de kade van de Felison Cruise Terminal in IJmuiden gedoopt.
Dit ging gepaard met een optreden vanaf het schip en de nodige streamers bij de doophandeling. Daarnaast was ook de Cruise Terminal technisch aangekleed, dit alles in opdracht van Co Solo Producties.
Co Solo productiesFotoalbum

Expedition Festival

Revolt

Niet eerder werd er een house feest van dit formaat georganiseerd op het evenemententerrein in het Bergse Bos in Bergschenhoek. Met als decor een prachtige zonsondergang was het een geslaagde tweede editie van dit festival. Peitsman verzorgde hier de techniek voor de mainstage, Boillerroom en de terreinverlichting.
RevoltFotoalbum

Straattheater Maassluis 400 jaar

Stichting Ervaar 400 jaar

Voor het 400 jaar bestaan van Maassluis werd ook naast alle andere activiteiten ook een straattheater tour georganiseerd door de stad. Verdeeld over zo'n 10 locaties speelde zich er een verhaal af over de historie van Maassluis.

Door de acteurs uit te rusten met draadloze headsets en op iedere locatie een geluidssyteem met draadloze ontvangers te plaatsen werd hier goede spraakverstaanbaarheid gecreŽerd.
Stichting Ervaar 400 jaarFotoalbum

Evenement Hangaar2

Hangaar2

Hangaar2 op Vliegveld Valkenburg is erg geschikt voor diverse evenementen. Voor een bedrijfscongres is er plenaire ruimte gecreŽerd met daarnaast een feestzaal om de dag op een swingende manier af te sluiten.
Hangaar2Fotoalbum

Opening Maassluis 400 jaar

Stichting Ervaar 400 jaar

In de zomer van 2014 vierde de Gemeente Maassluis haar 400 jarig bestaan met diverse evenementen door de gehele stad. De opening van de festiviteiten vond plaats op 16 mei in de Havenkom. Er stond een podium op een boot waarvandaan de optredens van onder andere Gerard Joling door de haven schalmden.
Stichting Ervaar 400 jaarFotoalbum

20 jaar Aditech

Aditech

Aditech heeft zijn 20 jarig bestaan niet ongemerkt voorbij laten gaan. Twee zalen van De Fabrique in Utrecht werden omgetoverd tot een bruine kroeg en dance area. The Partysquad en The Memphis Maniacs zorgden voor de muzikale ondersteuning.
AditechFotoalbum

Kralingse Bos Festival

Revolt

Koningsdag 2014 is in het Kralingse Bos niet ongemerkt voorbij gegaan. Hier vond de eerste editie van het Kralingse Bos Festival plaats. Een terrein met ruim 3000 bezoekers genoot hier van de muziek en het weer.
RevoltFotoalbum

Museumnacht 2014

Rotterdamse Museumnacht

Om de ruim 50 locaties van de Rotterdamse Museumnacht goed op te laten vallen heeft Peitsman Licht en Geluid voor deze gelegenheid op de plekken groene verlichting aangebracht. Dit varieerde van een bescheiden vloerspot tot een compleet uitgelichte gevel.
Rotterdamse MuseumnachtFotoalbum

Rockanje Live 2014

Rockanje Events

Ook dit jaar vond in de tent bij Sportpark de Drenkeling Rockanje Live plaats. Met op donderdag een benefietavond en op vrijdag- en zaterdagavond diversen artiesten, was het weer een groot feest.
Rockanje EventsFotoalbum

POParade Broodfabriek

S4 Support

Ruim 15 ruimtes zijn er gecreŽerd voor de Passend Onderwijs Parade op 19 maart 2014 in de Broodfabriek te Rijswijk. Een beurs met diverse workshops en sprekers, en dat allemaal in 'Parade stijl'.
S4 SupportFotoalbum

Carnaval Velo 2014

De Jolige Druif

Voor jaarlijkse Wateringse Carnaval werd dit jaar de Velo hal weer omgetoverd tot een feestlocatie. Vier dagen lang feest van een kindermiddag tot een feestavond met de band Lijn 7.
De Jolige DruifFotoalbum

Domino's Fastest Pizza Maker Contest

Domino's Pizza Nederland

In 2014 werd de Fastest Pizza Maker Contest van Domino's Pizza gehouden in Het Efteling Theater. Met de wedstrijd en het feest in de Applaus zaal en de award show in het theater zelf was het weer een prachtig evenement.Domino's Pizza NederlandFotoalbum

Soldaat Van Oranje Langstlopende Musical

Hangaar2

Om te vieren dat de musical Soldaat Van Oranje de langstlopende musical is in de Nederlandse geschiedenis, werd er op 28 december 2013 een optreden gegeven door het Metropole Orkest. Dit gebeurde op het terrein voor de Theaterhangaar op Vliegveld Valkenburg. Het optreden en het grote vuurwerk waren live te bewonderen op Nederland 1.


Hangaar2Fotoalbum