Corporate event Nieuwe Luxor Theater Rotterdam

03-03-2016

Zeg je een live talentshow in een theater, dan zeg je spektakel.
In opdracht van Co Solo Producties mochten wij dit waarmaken tijdens de Unexpected Talent Competition in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.
12 acts namen het 1 februari tegen elkaar op om een plek te bemachtigen in de programmering van een groot zakelijk evenement begin september in Ahoy.

Vindt u ons ook leuk?

20-04-2015

De Facebookpagina van Peitsman Licht en Geluid heeft inmiddels al ruim 500 volgers. Door ons te volgen kunt u op de hoogte blijven van de laatste producties, aanvullingen in ons assortiment en nog veel meer. Ga naar Facebook.nl/Peitsman en Like!

Grote enthousiasme voor de compacte Venice U

20-04-2015

Wegens blijvende vraag naar compacte mengtafels is dit aanbod onlangs uitgebreid. De reacties op de twee Midas Venice U32's en de Midas Venice U16 zijn op zijn zachtst gezegd lovend.

Naast de 32 of 16 analoge inputs en de diverse outputs, biedt de Venice U ook de mogelijkheid om 8 kanalen via USB te ontvangen of te zenden. Dit kan zijn naar bijvoorbeeld opname software op een computer.

"De goede klank, het gebruiksgemak en het compacte formaat maken de Midas Venice U tot een zeer breed inzetbare mixer", aldus de geluidstechnici binnen Peitsman.