Rockanje Events

Rockanje Live 2014

Ook dit jaar vond in de tent bij Sportpark de Drenkeling Rockanje Live plaats. Met op donderdag een benefietavond en op vrijdag- en zaterdagavond diversen artiesten, was het weer een groot feest.
TerugFotoalbum

Rockanje Live 2013

Het is inmiddels een traditie geworden, Rockanje Live, wat dit jaar plaats vond van 18 t/m 20 april. Helaas moest door weersomstandigheden de donderdag gecanceld worden, maar de rest van de dagen waren n groot feest met o.a. Rowwen Heze, Gerard Joling en Glennis Grace.
TerugFotoalbum

Rockanje Live 2011

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement in Rockanje. Het tentfeest begon al op woensdagmiddag met een kindermiddag daarna donderdag avond comedy night en natuurlijk vrijdag en zaterdag avond nog een groot feest.
De programmering bestond o.a. uit Jan Smit, Ralf Mackenbach, Jan Jaap van de Wal, Snap en de cover band Stoot. We bedanken de organisatie weer voor de fijne samenwerking.
TerugFotoalbum

Rockanje Live 2010

De vijfde editie van Rockanje Live geeft genoeg reden om er weer een top feest van te maken. Het programma van 2010 zag er al volgt uit:
Woensdag 21 April Kidsday met de top groep Chipz en vele andere activiteiten.
Donderdag 22 april ComedyNight met de Comedytrain. Top comedians als Lebbis en Howard waren van de partij.
Vrijdag 23 April Hollandse Nacht met alle bekende nederpophits, meezingers en echte Hollandse Hit kwamen voorbij met o.a. Nick en Simon
Zaterdag 24 April Disco 70s&80s&90s Met een topband uit Belgie, DJs en het bekende duo T-Spoon.

TerugFotoalbum