Co Solo producties

Doop Loodswezen Schip

De Procyon is het derde nieuwe vaartuig van het Loodswezen en is op 12 september 2014, in het bijzijn van ruim 325 gasten, door Ellen ten Damme aan de kade van de Felison Cruise Terminal in IJmuiden gedoopt.
Dit ging gepaard met een optreden vanaf het schip en de nodige streamers bij de doophandeling. Daarnaast was ook de Cruise Terminal technisch aangekleed, dit alles in opdracht van Co Solo Producties.
TerugFotoalbum

Hortigala 2013

Het Hillenraad Gala vond dit jaar plaats in de Gevangeniskapel in Rotterdam. De voormalige Penitentiaire Inrichting was het decor voor bekendmaking van de 100 meest toonaangevende glastuinbouwbedrijven.
TerugFotoalbum

Bedrijfsfeest Nidera

TerugFotoalbum

Jubilarissen dag 2012

TerugFotoalbum

Jubilarissen dag 2011

TerugFotoalbum

Hortigala 2011

Hortigala in de RAC Hallen in Den HaagTerugFotoalbum

Cosolo Brugge

TerugFotoalbum

Ahoy 40 Jaar

TerugFotoalbum

Congres met feest avond

Congres met afsluitende feest avond in het Hilton in BrusselTerugFotoalbum

Bedrijfsevenement in de Kuip Rotterdam

De avond werd geopend in het stadion zelf door middel van een optreden van percussiegroep Santola, Lee Towers, Duo Beton en een speech van de directeur. Daarna volgde een feestelijke avond in het Maasgebouw. Men kon hier een dansje wagen, gokken in het casino of heerlijk relaxen.TerugFotoalbum

Bedrijfsfeest

Ter ere van de opening van het nieuwe bedrijfspand werd het magazijn omgetoverd tot een feestlocatie.
TerugFotoalbum

Nope is Dope April 2010 Mecc Maastricht

TerugFotoalbum

Personeelsfeest in Maassilo

TerugFotoalbum

Showcase Co Solo

Co Solo producties organiseerde een showcase waarin (toekomstige) klanten konden zien wat Co Solo producties op het gebied van entertainment te bieden heeft. Het avondvullende programma in de stadsgehoorzaal te Vlaardingen resulteerde in een mooie show.

TerugFotoalbum

Christmas Dance Party

Co Solo producties organiseert elk jaar het bedrijfsevenement Christmas Dance Party. Dit jaar werd het feest gehouden in het Delta Hotel in Vlaardingen. Co Solo producties zorgde weer voor een indrukwekkende line up wat resulteerde in een spetterend feest (line-up van o.a. danspaar Euvgenia & Peter, Gogo-Dancers, Dj Ben Liebrand, Robbie & his Angels en DJ Benjamin).
TerugFotoalbum

Jubilarissen dag

19 november heeft Peitsman Licht en Geluid de techniek verzorgt voor een jubilarissenavond. Er werd de jubilarissen een diner aangeboden in de Grote Kerk van Breda. De avond werd muzikaal omlijst door Brigitte de Boer met band en Ruth Jacott.TerugFotoalbum

Bedrijfsfeest: EN HR Solutions

In opdracht van Co Solo producties werd ons gevraagd om de techniek te verzorgen voor het bedrijfsfeest van EN AR Solutions. Dit bedrijfsfeest werd gehouden op Pont13 in Amsterdam. Naast DJ Mark was er ook een optreden van Mai Tai. Door de juiste combinatie van programmering, locatie en techniek werd het een geslaagd feest.
TerugFotoalbum

Bedrijfsevent: De Ruiter Seeds 2008

TerugFotoalbum

Bedrijfsevent: Greenpack/TNI 2008

TerugFotoalbum